Jaguar Land Rover gaat superpremium met ETO

Jaguar XJ Ultimate ETO
ETO staat voor Engineered To Order. Op maat gemaakte oplossing, laat ons maar zeggen. En jammer genoeg nooit op maat van de portefeuille…

Als je als luxemerk serieus wil genomen worden, moet je aan personalisatie doen. En niet alleen in de vorm van ellenlange optielijsten, maar ook door klanten te bieden wat ze echt willen. En net dat is hetgene dat de ETO-divisie van Jaguar en Land Rover doet. Ze werkt mee aan speciale edities die op maat gemaakte oplossingen bieden voor zeer specifieke segmenten van klanten.

Niet zo lang geleden, schreven we bijvoorbeeld over de Jaguar XJ Ultimate die in Beijing werd voorgesteld. Die wagen beschikt onder meer over uitklappende tafels, een champagnekoeler en speciale zetels. U kan ongetwijfeld al raden welke Jaguar-Land Rover divisie hiervoor verantwoordelijk was…

Maar de Jaguar XJ Ultimate is alles behalve het enige wapenfeit van de ETO-divisie. Bij JLR’s (Jaguar Land Rover) topdivisie zijn ze onder meer verantwoordelijk voor de Range Rover Autobiography Ultimate en de Jaguar XKR-S, de snelste en krachtigste productiewagen die van de band van Jaguar rolde. Momenteel zijn ze bij ETO bezig de Jaguar XJ Ultimate met de hand te assembleren, om vervolgens over te gaan tot de Range Rover Evoque Special Edition, die samen met Victoria Beckham ontworpen werd.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...