BMW introduceert M Performance Parts voor 3- en 5-Reeks

BMW M Performance Parts
Altijd al je 3- of 5-Reeks willen aankleden met sportieve M-details? Voortaan kan dit ook via BMW dankzij M Performance Parts.

BMW’s M Performance Parts waren eerder al beschikbaar voor de M3, 1-Reeks M Coupé, X5 M en X6 M, maar kunnen voortaan ook voor de 3-Reeks en 5-Reeks worden besteld. Deze nieuwe accessoirelijn brengt sportieve en dynamische visuele extra’s naar de reguliere BMW modellen. Zo kan je dankzij M Performance Parts ondermeer kiezen voor nieuwe 20″ bi-color lichtmetalen velgen voor de 3- en 5-Reeks, die ogen niet alleen fabuleus, maar sparen per velg ook nog eens 1 kilogram gewicht, wat volgens BMW helpt om de rij-eigenschappen te verbeteren. Maar M Performance Parts draait niet enkel om een setje extra velgen, ook aan de uitstraling kan worden gesleuteld. Zo is er plaats voor M Performance Sport Stripes, koolstofvezel zijspiegels en een subtiele kofferspoiler die ook de aerodynamica ten goede komt.

Ook het interieur van de 3- of 5-Reeks kan dankzij BMW M Performance Parts worden aangepakt. Zo is er plaats voor een afgeplat stuurwiel dat zijn vormgeving uit de racerij haalt en voorzien wordt van hand-gestikt Alcantara. Een rode streep geeft visueel de stuurpositie aan. Naast het aangepaste stuur is er ook plaats voor koolstofvezel accenten in het interieur, zowel op het dashboard, het stuur als de versnellingspook vinden we dit sportief ogende goedje terug. Als laatste kan je dankzij M Performance Parts vanaf juni 2012 kiezen voor een aangepast uitlaatsysteem dat speciaal ontwikkeld werd voor de 335i en 535i. Het nieuwe uitlaatsysteem moet het geluid van de zes-in-lijn TwinPower turbomotor nog indrukwekkender maken, terwijl de uitlaatpijpen een aangepaste chromen look krijgen met een laser-gegraveerd M-logo. Alle geplaatste M Performance Parts onderdelen genieten trouwens 4 jaar garantie. Interesse? Contacteer dan snel je dealer.

Deel dit bericht:

1 reactie op "BMW introduceert M Performance Parts voor 3- en 5-Reeks"

  1. TDB 08-05-2012 om 19:15

    Die striping die uit de ‘nier’ vertrekt is gewoon bad-ass!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...