Peugeot RCZ Raidillon kiest voor luxe

Peugeot RCZ Raidillon
Peugeot en Raidillon werkten vorig jaar samen aan een exclusief horloge, nu werd de samenwerking omgekeerd. Het resultaat: de Peugeot RCZ Raidillon.

Raidillon is een exclusieve Belgische horlogemaker die vorig jaar met Peugeot samenwerkte aan een RCZ-horloge. Nu is het de beurt aan de Peugeot RCZ om onder handen genomen te worden door de horlogemaker. De RCZ Raidillon zal 55 keer te koop aangeboden worden, evenveel als het aantal keer dat het speciale horloge over de toonbank ging.

Die 55 exemplaren kan je van een andere RCZ onderscheiden door hun speciale bruine buitenkleur “Guaranja”. De binnenkant wordt luxueus aangekleed met onder meer Cohiba Nappaleer en Alcantara. Ook het opschrift Raidillon in de zetels maakt duidelijk dat het om een speciale editie gaat. Verder wordt deze RCZ uitgerust met 19″ donkere Onyx-velgen, GPS, een Sport-pakket en xenon koplampen. Hier en daar vinden we “55”-logo’s, terwijl een opschrift op de versnellingspook duidelijk maakt met het hoeveelste exemplaar van deze unieke reeks je rondrijdt.

De RCZ Raidillon is enkel beschikbaar met de twee krachtigste motoren die Peugeot bij dit model aanbiedt: de 1.6 THP benzinemotor met 200 pk en de 2.0 HDi dieselmotor met 163 pk. De eerste kost €35.860, de tweede moet €36.080 opbrengen. Al bij al nog een redelijke prijs voor deze unieke uitrusting.

Lees en bekijk hier onze rijtest met de Peugeot RCZ.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...