Reminder: Start DTM-seizoen 2012

DTM Hockenheim 2012
Om 14 uur stipt wordt het startsein gegeven voor het nieuwe DTM-kampioenschap.

Straks is het eindelijk zover: de start van het nieuwe DTM-seizoen. We moesten er even op wachten, maar het hele circus is terug van weggeweest. Nog interessanter wordt het door de terugkeer van BMW, dat na bijna 20 jaar afwezigheid terug op de grid staat. Drie constructeurs zullen dit jaar dus strijden voor de titel: Mercedes-Benz, Audi en BMW. De wagens zijn bovendien niet langer gebaseerd op de vierdeurs modellen, maar respectievelijk op de C-Klasse Coupé, A5 Coupé en M3 Coupé. Naar goede gewoonte wordt de eerste race verreden in Hockenheim, Mattias Ekström start vanaf plek 1. Jamie Green (Mercedes-Benz) start naast hem en de derde startplek is voor Dirk Werner (BMW). Ondanks de lange afwezigheid maakt BMW dus een geslaagde comeback! Benieuwd wat dat zal geven tijdens de eerste race.(Via: DTM)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...