Volkswagen lanceert Polo R-Line

Volkswagen Polo R-Line
Volkswagen heeft in Engeland de Polo R-Line gelanceerd, een Polo met een extra sportieve look.

De Volkswagen Polo is voortaan ook beschikbaar met een R-Line pakket, het model krijgt aan de buitenkant sportieve bumpers voor- en achteraan, bredere zijschorten, een hoogglanzend zwarte grille met R-badge en 16″ Mallory lichtmetalen velgen. Binnenin is er plaats voor instapplaatjes in geborsteld aluminium, aluminium pedalen, sportstoelen en een stuurwiel in leder. De standaarduitrusting werd daarnaast uitgebreid met een RCD 310 Radio/CD/MP3 audiosysteem met zes luidsprekers, airco, boordcomputer en elektrische zijspiegels.

Onder de motorkap is maar één motorversie beschikbaar: een 1.2 TSI met 104 pk. Die zorgt voor een sprint van 0 naar 100 km/u in 9,7 seconden en brengt de Polo naar een topsnelheid van 190 km/u. Voorlopig is het model enkel in Engeland beschikbaar, of de Polo R later ook elders in Europa te koop zal zijn is nog niet bekend.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...