Lamborghini registreert de naam Huracan

Lamborghini Logo
Lamborghini denkt duidelijk aan modeluitbreiding, deze week heeft het de naam Huracan geregistreerd.

Na de naam Deimos heeft Lamborghini alweer een naam geregistreerd die vermoedelijk voor een nieuw model gebruikt zal worden: Huracan. Huracan is de Spaanse benaming voor een tornado en tegelijk de naam voor de god van het vuur in de oude Maya cultuur. Met de nieuwe naam kan het speculeren uiteraard terug starten. Algemeen wordt aangenomen dat Deimos de naam zal worden van de productieversie van de Lamborghini SUV die in Peking als Urus werd gelanceerd. Huracan op zijn beurt zou de naam voor de vervanger van de Gallardo kunnen zijn, of zou het de naam worden voor een vierdeursmodel in het gamma? Nieuwe geruchten spreken namelijk over een mogelijke productieversie van de Estoque die in 2008 gelanceerd werd. De toekomst zal het moeten uitwijzen. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Lamborghini registreert de naam Huracan"

  1. Wolf 28-04-2012 om 21:17

    Niet echt een leuke naam voor Nederlands en Duits taligen; Hoer a Kan….haha

Reageer

Reactie aan het plaatsen...