Jeep gaat naar China met Dragon Design Concept

Jeep Dragon Design Concept
Hoe je met een wagen naar de Chinese markt trekt? Je spuit er wat draken op en klaar is kees. En dat geldt blijkbaar ook voor de Jeep Wrangler, die omgetoverd werd tot de Dragon Design Concept.

Aan de buitenkant valt dit speciale model direct op door de draken die aan de zijkant en de achterkant werden aangebracht. Maar naast die overdreven opvallende aspecten, zijn er ook subtielere details zoals de bronzen en gouden accenten her en der die de wagen een meer Aziatische look moeten geven. De draak staat in China synoniem voor ongelooflijke mogelijkheden, iets waar Jeep zich maar al te graag mee associeert.

Aan de binnenkant kreeg de Wrangler een gelijkaardig aangepast kleurenschema. De Wrangler is beschikbaar met een 2.8 liter grote dieselmotor of een 3.6 liter grote V6 benzinemotor. De laatste motor levert 284 pk, de eerste moet het stellen met 200 pk, zeker en vast ook niet mis. Naast de Wrangler verkoopt Jeep ook nog de Grand Cherokee, de Compass en de Patriot op de Chinese markt.

Lees hier onze rijtest met de Jeep Wrangler. 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...