De Maserati Kubang Concept mag op pensioen

Maserati Kubang Concept SUV 2012
Maserati heeft bekendgemaakt dat de Kubang in Peking voor het laatst publiek te zien zal zijn, daarna mag de Concept SUV op pensioen.

De Maserati Kubang werd voor het eerst getoond op het Autosalon van Frankfurt, daarna kreeg het de eer om op het Autosalon van Detroit, Dubai en nu als laatste ook in Peking te staan. Het model heeft daarmee vier continenten aangedaan als grote waardemeter voor een toekomstige Maserati SUV. Maserati wil die graag in 2014 voorstellen en kon met de Kubang alvast wat reacties verzamelen over het design. Na het Autosalon van Peking dat nu loopt, mag het conceptmodel op pensioen. Later zal de productieversie met de daarbij horende nieuwe naam gelanceerd worden, volgens bronnen begin 2014 op het autosalon van Detroit. De Maserati SUV moet een rivaal worden voor de Porsche Cayenne, die de laatste jaren als zoete broodjes over de toonbank ging.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...