Skoda Rapid moet model tussen Fabia en Octavia worden

Skoda MissionL Concept
Op het autosalon van Peking heeft Skoda meer duidelijkheid gegeven over de groeistrategie van het merk.

Centraal in de groeistrategie van de Tsjechische autobouwer zal de nieuwe Rapid het mooie weer maken. De compacte sedan zal dit jaar reeds in Europa worden gelanceerd en zal de leemte tussen de Fabia en Octavia moeten opvullen. Het in Frankfurt reeds onthulde MissionL Concept zou reeds een erg goede indicatie moeten geven voor het design van het productiemodel. Volgens Skoda brengt de MissionL de waarden van het merk perfect tot uiting: hij oogt bijzonder fris, is functioneel, ruim, weldoordacht en onderscheidt zich door een voorbeeldige prijs-kwaliteitsverhouding. Vanaf 2013 zou ook een Chinese versie van het model volgen die in China zal worden gebouwd.

Skoda MissionL Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...