Lancia Thema krijgt rol in ‘To Rome with Love’

Lancia Thema to rome with love
Onlangs bezochten we nog een tentoonstelling over Italiaanse wagens in de film, op een volgende tentoonstelling zouden we de Lancia Thema ook tegenkomen.

Die Lancia Thema wordt namelijk één van de sterren in Woody Allen’s nieuwste: To Rome with Love. De film werd in Rome opgenomen en Woody Allen besloot de Lancia Thema in enkele scènes te verwerken. In de komende maand zal de film normaal gezien ook in de Belgische bioscopen te zien zijn. Zoals de titel al doet vermoeden, is de film een romantische komedie. Naast de Lancia Thema zal ook de Delta even optreden in dezelfde film.

Lees en bekijk hier onze rijtest met de Lancia Thema. 
Lees hier onze rijtest met de Lancia Delta. 

Lancia Thema to rome with love

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...