Gelekt: Audi Q5 Facelift

Audi Q5 Facelift 2012
Zoals wel vaker in de autowereld, lekten de foto’s van de Audi Q5 facelift vroegtijdig.

Vrijdag nog lekte de Lamborghini Urus en nu kunnen we alweer een lek rapporteren. Iets minder spannend, maar Audi zal het toch betreuren dat foto’s van de Q5 facelift hun weg reeds naar het internet vonden. De wijzigingen met zijn voorganger zijn wel slechts miniem: een hertekende voorbumper, herziene grille en nieuwe koplampen. Een facelift à la Audi dus, terwijl de achterkant zelfs identiek lijkt op het eerste zicht.

Onder de motorkap heeft Audi eveneens weinig moeite gedaan. Volgens geruchten zou de 3.2-liter V6 FSI wel verplaatst worden door de efficiëntere 3.0-liter V6 uit de Audi S4, althans genepen tot 272 pk. Wie nood heeft aan de volle 329 pk, zal moeten wachten tot de Audi SQ5 die op het einde van het jaar gelanceerd zou worden. We verwachten de officiële foto’s tegen de onthulling in Beijing op maandag, al staat de Q5 niet bij de officieel aangekondigde debuten.(Via: autoforum)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...