Zo klinkt de Lamborghini Gallardo Super Trofeo

Lamborghini Gallardo LP560-4 Super Trofeo
Circuitversies van sportwagens hoor je niet elke dag voorbijkomen, hoe de Gallardo Super Trofeo klinkt horen we echter in deze video.

De Gallardo LP560-4 Super Trofeo werd in 2009 gelanceerd als circuitversie van de Gallardo, het model werd in een beperkte oplage van 30 stuks gebouwd en kreeg zijn eigen competitie. Ten opzichte van een standaard Gallardo, beschikt de Gallardo Super Trofeo over 10 pk extra om zo tot 570 pk te komen, is hij gestript tot 1.300 kg (-100 kg) en werd hij voorzien van een gigantische spoiler. De V10 klinkt daarnaast merkbaar anders, ongetwijfeld door een gewijzigde uitlaatset, waardoor hij wegens geluidsnormen naar verluidt niet overal legaal op het circuit kan komen. Toch willen we jullie deze video niet onthouden, speakers op luid!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...