Teaser: Lamborghini Urus SUV


Lamborghini heeft een eerste teaser van haar langverwachte crossover de wereld ingestuurd.

Hoewel we eerder deze week meldden dat een Lamborghini SUV niet voor 2017 op de markt komt, zijn de jongens uit Sant’Agata Bolognese druk bezig met de ontwikkeling ervan. Op de Beijing Motor Show zal Lamborghini zelfs een eerste conceptversie tonen, waarvan we enkele krachtige lijnen nu al kunnen zien. De Urus (en niet Deimos) zal duidelijk een scherpe neus krijgen, een licht aflopende daklijn en een sterk onderscheidend achterwerk bezitten. We schatten hem even groot als de Audi Q7, maar dan met het silhouette van een X6.

Volgens geruchten zou de Lamborghini Urus er eerst als driedeurs komen en vrij gelimiteerd zijn. In de wandelgangen wordt over 1.500 stuks gefluisterd, elk met een aangepaste versie van de V10 uit de Gallardo. Het vermogen van de Lamborghini SUV zou al snel 584 pk bedragen. Maar dat is niet alles, ook een hybrideversie met minstens 600 pk lijkt op de planning te staan. Meer wordt waarschijnlijk duidelijk tijdens de persconferentie op 23 april, wij houden jullie vanzelfsprekend op de hoogte.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...