Gelekt: Lamborghini Urus

Lamborghini Urus
Nog maar net aangekondigd en al meteen gelekt: de Lamborghini SUV genaamd Urus.

Op het moment van spreken worden foto’s van de Lamborghini SUV reeds het wereldwijde web opgestuurd, en dat meteen na de teaser die Lamborghini zelf vrijgaf deze morgen. De foto’s zijn afkomstig van de Britse firma Bridford, die de foto’s op haar Twitter-pagina plaatste. En zijn afkomstig uit de laatste Evo Magazine.

Wat we kunnen zien is een duidelijke Lamborghini styling, ook de Urus ziet er dus ongelooflijk angstaanjagend uit. Het rode kleurtje en de 24-inch velgen helpen daar alleen maar bij. Onder de motorkap komt geen V10, maar volgens de allerlaatste geruchten een twin-turbo V8. De 600 pk sterke SUV haalt ermee een topsnelheid van 300 km/u. Verder kunnen we ook lezen dat de Urus lager komt dan de Porsche Cayenne. Met de gelekte foto’s zal het slechts even duren tegen de officiële foto’s het web bereiken. Wij kunnen niet wachten! (Via: autoforum)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Gelekt: Lamborghini Urus"

  1. bobfoubert 21-04-2012 om 1:12

    hopelijk wordt de productieversie uiterlijk nog wat aangepast 

  2. PJS 21-04-2012 om 4:01

    Er zal vermoedelijk nog wel wat veranderen, maar de basislijnen lijken me er wel al te staan.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...