Dacia komt met ludospace

Dacia Ludospace
Op het autosalon van Parijs zal Dacia een nieuwe ludospace voorstellen, een uiterst goedkope Renault Kangoo, zeg maar.

Veel is er nog niet over het nieuwe model geweten, wel kunnen we al zeggen dat hij zal gaan gelijken op de Dacia Lodgy. De nieuwe designstijl die Dacia introduceerde bij dit model, zal namelijk doorgetrokken worden naar de rest van het gamma. Wat er ook al vaststaat, is dat het model zo efficiënt mogelijk ontworpen zal worden, kwestie van overal kosten te besparen. Want net daar is het koperspubliek van Dacia naar op zoek.

Onder de motorkap vinden we allicht de bekende motoren van het Dacia-gamma. De instapmotor is dan een 1.6 MPI benzinemotor met 85 pk. Een verouderde motor, die zich weliswaar opvallend goed weet te verweren. Iets hoger in het gamma benzinemotoren is dan de 1.2 TCe-motor terug te vinden met 115 pk. Dieselaars kunnen terecht bij een 1.5 dCi-motorblok, goed voor ofwel 90 ofwel 110 pk.

Het model wordt naar goede gewoonte van Dacia uiterst goedkoop, al moet je het dan natuurlijk ook met behoorlijk weinig uitrusting stellen. Afspraak op de Dacia-stand op het autosalon van Parijs, eind september dit jaar. Nog een kleine opmerking: de foto hierboven is een teaserfoto van de Dacia Lodgy.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Dacia komt met ludospace"

  1. mario 20-04-2012 om 16:42

    Roemenie is het antwoord op jullie vraag voor zo’n pakket te winnen van Dacia

  2. MRM 20-04-2012 om 16:59

    Correct, antwoord dat vooral ook op onze facebook-pagina, daar worden de prijzen uitgedeeld!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...