Gelekt: Mercedes Style Coupe Concept

Mercedes Style Coupe Concept
Dit zijn de eerste foto’s van Mercedes’ Style Coupé Concept, deze compacte Coupé zal later vandaag in Peking worden onthuld.

Mercedes wil zijn Coupé gamma graag uitbreiden en zal met de Style Coupé Concept in Peking een erg compacte vierdeurscoupé tonen. Het conceptmodel lijkt duidelijk gebaseerd op het A-Klasse concept, maar het is nog niet duidelijk onder welke klasse het model gelanceerd zal worden. Het concept oogt in ieder geval compact en jeugdig waardoor het misschien wel onder de A-Klasse (CLA) kan vallen, maar tegelijk lijkt het niet onlogisch om deze bij de hogere C-Klasse (CLC) te positioneren.

Meer details volgen ongetwijfeld vandaag nog, waardoor het ons onnodig lijkt verder te speculeren. Wat we wel kunnen zeggen is dat dit conceptmodel er gewoon gelikt uitziet, we kunnen dus niet wachten tot deze mini-CLS zijn ware aard vertoont. (Foto’s Via: JokeJoe)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gelekt: Mercedes Style Coupé Concept"

  1. BNNY 18-04-2012 om 12:52

    Jummie!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...