Officieel: Volvo XC60 Inscription

Volvo XC60 Inscription
Na de C70 krijgt ook de Volvo XC60 een Inscription-uitvoering mee.

Vind je een Volvo XC60 standaard net iets te saai of niet luxueus genoeg, dan kan je voortaan gaan voor de Inscription uitvoering. Hiermee maak je de XC60 net iets exclusiever dan de 100.000 exemplaren die in 2011 verkocht werden, en geef je hem volgens Volvo ook een meer dynamische look. De lederen zetels kunnen in maar liefst vier verschillende kleuren worden uitgevoerd en ook andere onderscheidende elementen werden aan het interieur toegevoegd.

De Inscription biedt standaard verder hoofdsteunen met Inscription-logo, een centrale lederen armsteun met exclusieve stiksels, inleg in de deuren conform de zetelbekleding, Inscription instaplijsten en een elektronisch verstelbare lendensteun. Buitenaf kan een speciaal kleurtje besteld worden zoals het Electric Silver alsook kunnen 20-inch velgen gemonteerd worden. De XC60 Inscription is combineerbaar met alle motoren uit het gamma en zal voor het eerst tentoon staan op de Leipzig Motor Show. De verkopen starten reeds deze maand.

Lees hier onze rijtest met de Volvo XC60 (+Video)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...