BMW-rijders gaan het snelst vreemd

bmwoverspel
BMW-rijders zijn naar verluidt sneller geneigd overspel te plegen.

Uit een anonieme enquête, uitgevoerd door de grootste online datingsite in het Verenigd Koninkrijk, blijkt dat BMW-rijders (ook vrouwen dus!) twee keer zo snel geneigd zijn hun partner te bedriegen dan andere chauffeurs. Op de tweede plaats komt Audi, terwijl Mercedes-Benz het podium vervolledigt.

Een precieze wetenschappelijke verklaring is hier niet direct voor, maar volgens de enquêteur zelf is er een intrinsieke link tussen succesvol zijn en overspel plegen. Het cliché van de rijke zakenman en zijn buitenechtelijke relaties wordt dus maar weer bevestigd. Of zou het gewoon aan hun marketingcommunicatie liggen? (Via: AutoEvolution)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...