Vanina Ickx gaat Belgische “Make it Your Race” kandidaten coachen

Vanina Ickx Abarth
De Belgische en Luxemburgse kandidaten voor Abarth “Make it Your Race 2012” zullen worden gecoacht door Vanina Ickx.

Het Abarth “Make it Your Race” evenement neemt stilaan forse proporties aan, met meer dan 1.200 inschrijvingen uit België en Luxemburg heeft het merk alvast niet te klagen over de respons van de kandidaten. Aangezien het “Make it Your Race” project over zes Europese landen loopt, krijgt elk land zijn eigen coach. Voor België/Luxemburg wordt die coach niemand minder dan Vanina Ickx, zij zal de jonge piloten zonder competitie-ervaring begeleiden bij de selectieproeven en opleidingsstages. Vanina Ickx is zelf zeer opgetogen over het project: “Ik vind het een zeer origineel project. Ik was meteen overtuigd toen ik de organisatorische opzet in Italië zag om jonge mensen met passie voor auto’s en autosportcompetitie de kans te geven zelf te ervaren wat een opleiding tot autocoureur inhoudt en hoe het is om op het circuit te racen.”

Wie graag nog wil deelnemen aan de wedstrijd kan dat door vóór 23 april in te schrijven op www.makeityourrace.it, bij de inschrijving zal je een video moeten uploaden die bewijst dat je een kans verdient om mee te reizen naar Italië. Ambitie, passie en motivatie zijn daarbij natuurlijk onontbeerlijk. De laatste proef vindt plaats op 24 juni aanstaande, waarna de grote winnaar van de editie 2012 bekend zal zijn. Die laatste mag zijn eigen Abarth mee naar huis nemen.

Vanina Ickx Abarth

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...