Video: Jeep Wrangler Commercial

Jeep Wrangler Reclame
Hoewel zeer mannelijk, wil Jeep de Wrangler ook aan heel wat vrouwelijke kopers kwijt.

Elegant lijkt de Jeep Wrangler ons op het eerste zicht niet, vrouwelijk nog minder. Toch bemant Jeep de Wrangler in haar laatste reclamevideo met heel wat vrouwelijk schoon. Ook al in de vorige video kwam een jong meisje voor, die net als Amerika, opnieuw vaste voet trachtte te krijgen in de wereld. De Wrangler kwam daar naar boven als een betrouwbare en goede plek voor de familie. In onderstaande video beroept Jeep zich op de enorme capaciteiten van de Wrangler, waarmee je werkelijk overal kunt geraken en alles kan doen. Het alleroudste doel van de Wrangler eigenlijk, terwijl de laatste jaren de meeste SUV’s door de stad flaneren.

Lees hier onze rijtest met de Jeep Wrangler

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...