Impressie: Jaguar F-Type Roadster

Jaguar F-Type preview
Jaguar toonde ons onlangs de eerste beelden van de Jaguar F-Type. Tijd voor een impressiefoto!

Hoe het uiteindelijke model eruit zal zien, is nog niet geweten. Maar een combinatie van het conceptmodel C-X16 en een foto van het gecamoufleerde model, levert al een deftig beeld over hoe het productiemodel eruit zou kunnen zien. Veel is er ook nog niet geweten over dit nieuwe model, we moeten het stellen met de informatie dat het een tweezits roadster wordt en dat hij uitgerust zal worden met een nieuwe generatie motoren.

In het conceptmodel ligt een V6-motor die 380 pk levert. Het concept beschikt over een Push-to-pass button, een knop die ervoor zorgt dat een elektromotor tijdelijk 95 pk en 235 Nm extra voorziet. Hopelijk wordt dit realiteit! Volgens de laatste roddels zien we de F-Type voor het eerst op het autosalon van Parijs, midden 2013 zou hij ook effectief in de showroom staan. (via CS)

Deel dit bericht:

3 reacties op "Impressie: Jaguar F-Type Roadster"

  1. BNNY 12-04-2012 om 14:26

    Ziet er gelikt uit!

  2. claeys 12-04-2012 om 15:01

    Bring it on!

  3. Wolf 13-04-2012 om 17:23

    Voor mij hoeft die hybride troep niet. De accu’s maken de auto onnodig zwaar. Misschien krijg je in rechte lijn een snellere acceleratie maar je moet ook nog de bocht om. Gewoon een V6 of V8 en dan gaaaaaaannn..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...