Video: Achter de schermen bij SRT


SRT heeft enkele video’s online geplaatst met alle details van de nieuwe Viper.

Voor mensen die alles willen weten over de nieuwe Viper, heeft SRT enkele video’s online geplaatst waarbij zowel de styling als de techniek uit de doeken worden gedaan. Zo spreekt hoofdingenieur Graham Henckel over het mogelijke Maserati platform voor de Viper, dat dan toch werd afgevoerd wegens te zwaar en omdat het de traditionele Viper styling zou verhinderen.

Verder komt ook de Bosch stabiliteitscontrole onder de aandacht, dat nooit overijverig is maar steeds je leven zal redden wanneer je echt in de problemen geraakt. Bovendien kan het volledig afgezet worden. Onder de motorkap ligt zoals eerder gezegd een 8.4-liter V10 die 640 pk levert. Het koppel bedraagt een monsterlijke 814 Nm.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...