Ferrari viert 20 jaar China met Special Edition

Ferrari 458 20 Jaar China
Ferrari is 20 jaar aanwezig in China en viert dat met een Special Edition voor de Chinese markt.

Dat de wagen voor de Chinese markt bestemd is, mag duidelijk zijn aan het uiterlijk. Vooral de draak die op de centrale zwarte strook op het koetswerk afgebeeld staat, geeft aanwijzingen in die richting. Verder krijgt deze Ferrari 458 Italia aan de buitenkant gouden velgen mee en werd hij in de kleur Marco Polo Red gestoken.

Ook aan de binnenkant is er oog voor detail. Een speciaal zwart-gouden inlegplaatje moet aangeven dat het om één van de 20 unieke exemplaren gaat die naar China verscheept worden. De 458 Italia beschikt over een 4.5 liter grote V8-motor met 570 pk. Nul naar honderd hoeft hierdoor amper 3,4 seconden in beslag te nemen. Netjes! Of dat over de rest van de wagen ook gezegd kan worden, laten we aan jullie over…

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...