Lamborghini Deimos op komst


Lamborghini heeft een handelsmerk aangevraagd voor de naam Deimos.

Uit vorige geruchten konden we reeds vernemen dat Lamborghini later deze maand een SUV zal voorstellen, maar het kind heeft nog geen naam. Deze zou wel eens ‘Deimos’ kunnen worden, gezien Lamborghini onlangs het handelsmerk aanvroeg voor deze naam. Het Griekse woord betekent ‘vrees’ en in de Griekse mythologie is het ook de zoon van Ares en Aphrodite, die de verpersoonlijking is van terreur.

Alles lijkt dus perfect te passen bij Lamborghini. Dat de naam naar de SUV zal gaan is echter nog niet zeker. Andere mogelijkheden zijn een volledig ander productiemodel, Deimos gebruiken voor de opvolger van de Gallardo of misschien gewoon voor een gelimiteerde editie van een reeds bestaand model. We verwachten meer details in de nabije toekomst.(Via: Car&Driver)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...