Video: Mercedes C63 AMG Racer


Het gebrul van een Mercedes C63 AMG maakt komaf met maandagmorgen gevoel.

Het is opnieuw maandagmorgen. Vroeg opstaan en gaan werken, tenzij voor zij onder jullie die momenteel genieten van een welverdiende paasvakantie. Hoe dan ook, maandagmorgen is nooit leuk. Voor alles is er echter een remedie en ditmaal kunnen we het onderstaande filmpje voorstellen. Een Mercedes C63 AMG klinkt standaard al ongelooflijk, maar een exemplaar dat deelneemt aan de 2012 International Superstars V8 Series klinkt nog een stukje bruter. Acceleraties, downshifts, een occasionele drive-by, alles is aanwezig in het filmpje. Geniet gewoon maar even van het gevecht onder de 8 cilinders van het atmosferische wonderblok waarbij elk exemplaar de grootste glimlach op ons gezicht probeert te toveren.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...