Video: Supercar parking heaven


De parkeergarage van Hotel Dorint nabij de Nürburgring herbergt heel wat lekkers.

Elke dag verzamelen enthousiastelingen zich rond de Nürburgring om zich te wagen aan een of meerdere rondjes op de Nordschleife. Er is geen betere plek om je wagen legaal tot het uiterste te drijven. Sommigen onder hen komen echter van ver, en wanneer de duisternis inzet, is er geen andere optie dan te overnachten in een nabijgelegen hotel. Maar ook hun wagens moeten even afkoelen, en zo staan vele parkeergarages in de buurt vol supercars. Youtube gebruiker jorrie2 nam even een kijkje in de parking van Hotel Dorint en gunt ons een blik op heel wat lekkers: een Koenigsegg Agera R, CCXR, McLaren MP4-12C, Ford GT, een massa Porsches, Ferrari’s, en nog veel meer.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...