Ook gelekt: BMW X1 Facelift

BMW X1 Facelift 2012
De premières voor het Autosalon van New York worden zo naderhand wel duidelijk, BMW zal er een facelift voor de X1 voorstellen.

De BMW X1 werd in 2009 gelanceerd maar krijgt nu reeds een kleine update. Zo werd de voorbumper aangepakt, waardoor de sierlijn vooraan nu in drie delen is gesplitst en werden ook de koplampen wat strakker gezet. Hoe de achterkant aangepakt werd kunnen we jammer genoeg niet zien, maar we verwachten gelijkaardige wijzigingen voor bumper en lichtpartij. Het afgebeelde koetswerkkleur vinden we trouwens niet in het huidige kleurengamma terug, vermoedelijk heeft BMW dus wat nieuwe kleurtjes klaar voor de gefacelifte X1. Het interieur lijkt dan weer niet gewijzigd, al kunnen ook hier wat kleine details zijn aangepast of enkele nieuwe lederkleuren beschikbaar zijn. Het motorgamma zou verder niet veranderen. (Foto’s via: JokeForBlog)

Lees hier onze rijtest met de BMW X1 xDrive23d

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...