Gelekt: Nieuwe Mercedes GL

Gelekt Mercedes GL 2012
Morgen start het Autosalon van New York, maar premières verborgen houden blijft moeilijk. Mercedes zal er de nieuwe GL-Klasse voorstellen.

Na de Mercedes ML krijgt ook de GL een flinke update, we zien namelijk een nieuwe voorpartij met een nieuwe grille en nieuwe koplampen, verder werd ook de kont van de GL aangepast en zien we dat het interieur extra chique werd gemaakt. Exacte details ontbreken nog, maar we verwachten deze ten laatste morgen te kunnen geven. Onder de motorkap zou in ieder geval plaats zijn voor V6- en V8-motoren. Het zou gaan om een GL350 CDI met 256 of 306 pk en een GL500 met meer dan 400 pk. Dankzij het gebruik van aluminium zou de nieuwe GL daarnaast ook 100 kilogram lichter geworden zijn dan zijn voorganger terwijl hij tegelijk wel 3 centimeter in de lengte is gegroeid. Meer details volgen later, maar geniet alvast van de eerste plaatjes. (Via: JokeForBlog)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...