Renault Grand Kangoo: nog meer binnenruimte!

Renault Grand Kangoo
Renault komt met een grote versie van haar ludospace: de Renault Grand Kangoo.

De Renault Grand Kangoo zal als vijf- en als zevenzitter beschikbaar zijn. De twee zitplaatsen in de koffer zijn onafhankelijk van elkaar en kunnen volgens Renault gemakkelijk opgeborgen worden. Geen hopeloos kleine zitplaatsen, aldus Renault, met hun beenruimte van 145 mm zijn ze de ruimste in hun segment. In de koffer van de vijfzitter is er ruimte voor 930 liter bagage, wanneer je ook de achterbank van die vijfzitter neerlegt, bekom je een laadruimte van 3.400 liter.

Onder de motorkap zal er een 1.5 dCi-motor gaan liggen, die beschikbaar is met twee verschillende vermogens: 90 pk en 110 pk. De Grand Kangoo kan vanaf april besteld worden, de leveringen zullen iets later volgen. Eerst zal de Grand Kangoo enkel als zevenzitter verkocht worden, iets later is ook de vijfzitter koopbaar.

Lees hier onze rijtest met de Renault Kangoo ZE. 
Lees hier onze rijtest met de Renault Kangoo.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...