BMW 5-Reeks en 6-Reeks moeten even de garage in

Terugroepactie BMW 2012
BMW roept exemplaren van de BMW 5-Reeks en de BMW 6-Reeks terug naar de garage omwille van een klein defect.

Door een kabel die niet sterk genoeg blijkt te zijn, zouden er soms elektrische storingen plaats kunnen vinden. BMW wil het euvel zo snel mogelijk verhelpen en zal haar klanten contacteren om een half uurtje langs te komen bij de garage. Deze onderhoudsbeurt zal logischerwijze volledig gratis zijn. BMW zegt dat het geen weet heeft van ongevallen die door het defect zouden veroorzaakt zijn. Door het defect zou de motor kunnen weigeren met starten of zou de wagen vuur kunnen vatten. Wereldwijd worden er zo’n 1,3 miljoen wagens teruggeroepen, het gaat namelijk om de modellen die gebouwd zijn tussen 2003 en 2010, toch een behoorlijk lange tijdsperiode. (via Knack)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...