Tamara Ecclestone poseert in haar Ferrari 599 GTO

Tamara Ecclestone Ferrari 599 GTO
Tamara Ecclestone brengt de Ferrari 599 opnieuw onder de aandacht.

De Ferrari 599 verdween even op de achtergrond nu zijn opvolger, de F12 Berlinetta, in Genève werd voorgesteld. De 599 is echter te mooi om zomaar in de schaduw te leven van zijn opvolger, dus zetten we hem even opnieuw in de schijnwerpers. Althans, dat doet Tamara Ecclestone. De dochter van mr. F1 himself poseert immers in haar eigen 599 GTO, die ze in augustus 2011 in ontvangst mocht nemen.

De foto’s werden genomen om haar nieuwe reality show te promoten genaamd Billionaire SS Girl. Het meisje wil immers bewijzen dat ze zelf geld kan verdienen en niet afhankelijk is van papa’s fortuin. Tijd aan een discussie daarover willen we niet besteden, maar de foto’s wilden we toch even met jullie delen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...