Porsche roept 991 Carrera S terug


Porsche roept in de VS 1.232 nieuwe 911 Carrera S exemplaren terug wegens een mogelijk probleem met de brandstofleiding.

Porsche lijkt niet meer wat het geweest is. Terugroepacties voor de 997 GT3, Cayenne, Panamera en nu ook al voor de nieuwe 911 Carrera S. Perfekt ist nicht genug? Volgens een officieel bericht worden 1.232 exemplaren in de Verenigde Staten teruggeroepen wegens een mogelijk probleem met de brandstofleiding.

Het euvel ontstaat door een contact tussen de brandstof- en koelvloeistofleidingen en kan opgelost worden door het plaatsen van een spacer tussen beiden. Buiten een prototype werden nog geen brandende 991’s gemeld, maar best toch het zekere voor het onzekere nemen. Over een terugroepactie van neunelfers in Europa is voorlopig nog geen sprake.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...