Video: Aston Martin V8 Vantage Facelift

Aston Martin V8 Vantage 2012
Aston Martin heeft een mooie promovideo gelanceerd voor de facelift van de V8 Vantage.

De nieuwe V8 Vantage onderging enkele kleine wijzigingen ten opzichte van zijn voorganger. Motorisch wijzigde er niets, onder de motorkap levert de 4.7-liter V8 nog steeds 426 pk. Wel nieuw zijn enkele visuele aanpassingen zoals een lagere voorbumper, een splitter, hertekende zijschorten en een achterbumper met ge√Įntegreerde diffuser. Verder krijgt de Vantage ook enkele updates die de Vantage S eerder al kreeg, zoals een betere sturing, grotere remmen en breder rubber. Een manuele zesbak is nog steeds standaard, maar de optionele zestraps Sportshift automaat werd vervangen door een zeventraps Sportshift II. De vanafprijs bedraagt 108.500 euro, de cabrio kost ietsje meer.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Video: Aston Martin V8 Vantage Facelift"

  1. Wolf 25-03-2012 om 10:42

    Closer than you think?? Wat bedoelt Aston Martin daarmee? Komen ze dichterbij aan Porsche? Of als je zo’n auto hebt, kom je dan sneller aan een fotomodel? Wie het weet, mag het zeggen maar ik zag trouwens geen verschil met het vorige (S) model…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...