Renault Alpine revival op basis van Nissan GT-R?

Renault Alpine
Volgens geruchten wil Renault een revival van de Alpine bouwen op basis van de Nissan GT-R.

Volgens dezelfde geruchten zou Renault de moderne interpretatie van de Alpine op het autosalon van Parijs onthullen, precies 50 jaar na de lancering van het merk Alpine. De nieuwe Alpine moet een lichtgewicht sportwagen worden, maar wordt geen gestript model voor puristen. De prestaties zouden in ieder geval die van een supersportwagen moeten benaderen, daarom zal de Alpine vermoedelijk zijn technische eigenschappen delen met de Nissan GT-R. Enkel op die manier zou Renault in staat zijn om kosten efficiënt een nieuwe interpretatie te bouwen. We zijn alvast benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

Renault Alpine

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...