Citroen DS9 mag al buiten spelen

Citroen DS9
Citroën is volop bezig met haar teasercampagne van de Citroën DS9. Het merk mag er nu mee ophouden, de Citroën DS9 werd volledig naakt gespot!

Veel is er nog niet over dit nieuwe model geweten, maar wat we alleszins al kunnen vertellen is dat het overduidelijk nog in de conceptfase zit. De ingewikkelde vormen en het creatieve lijnenspel lijken ons alleszins behoorlijk moeilijk om tegen een redelijke prijs in grote oplage te produceren. Wat is de Citroën DS9 Concept dan wel? Een model dat de toekomst van het merk weergeeft.

Citroën heeft duidelijk plannen om de DS-lijn langs boven aan te vullen – en trouwens ook langs onder, lees hier ons artikel over de DS2 – en zal dat doen met een model dat enkele kenmerken zal krijgen van deze conceptcar. Het ding straalt alleszins Franse extravagantie uit. En dat hebben we graag van Citroën! (via AFR)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...