Beperkte reeks: Fiat 500 America

Fiat 500 America
Moet er nog een Fiat 500 zijn? Fiat stelt de Fiat 500 America voor, een beperkte reeks die het internationale karakter van de Fiat 500 in de verf zet.

De Fiat 500 America zal in een beperkte oplage van 1.000 stuks worden gebouwd, waarvan 500 Berlines en 500 Cabrio’s. Met de speciale editie viert Fiat uiteraard de productlancering van de Fiat 500 in de Verenigde Staten. In berlineversie wordt de Fiat 500 America aangeboden met de metaalkleur American Blue en onderscheidt hij zich door zijspiegels in de kleuren van de Amerikaanse vlag. Het Amerikaanse gevoel komt ook terug in het interieur, waar rood/ivoren zetels en een contrasterend wit dashboard de show stelen.

Wie voor de 500C America kiest krijgt een drielagige witte koetswerklak mee gecombineerd met buitenspiegels met ‘Stars & Stripes’ print. Over de flank loopt een blauw-rode streep, terwijl beide versies op knappe 16″ lichtmetalen velgen staan. De Fiat 500 America wordt standaard uitgerust met manuele airco en krijgt chroomafwerking, elk exemplaar krijgt eveneens een uniek serienummer (1 tot 500) dat de exclusieve versie onderscheidt. De Fiat 500 America en 500C America zijn verkrijgbaar met een 1,2-liter benzinemotor (69 pk). De berline zal vanaf april 2012 verkrijgbaar zijn (juni 2012 voor de Cabriolet-versie).

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...