Citroen teaset op haar Facebookpagina!

Citroen DS9 Teaser
Binnenkort komt Citroën met een nieuw model op de markt. En dat zullen we geweten hebben.

Citroën is nu namelijk bezig met een teasercampagne. We krijgen foto’s van het nieuwe model te zien die jammer genoeg weinig onthullen, maar wel een eerste idee geven over wat we mogen verwachten. Het ziet ernaar uit dat Citroën haar DS-gamma langs boven zal aanvullen. En wie aan een vlaggenschip voor Citroën denkt, denkt allicht ook aan het Citroën Metropolis Concept.

Het Metropolis Concept is een conceptmodel dat oorspronkelijk alleen bedoeld was voor de Aziatische markt. Het zou alleszins leuk zijn mocht het uiteindelijke model ook naar Europa komen. We vermoeden van wel. De foto’s die we zien tonen een zeer strak afgelijnde wagen die de koetswerkvorm van een break heeft. Peugeot HX1, anyone? Meer info volgt ongetwijfeld later!

Citroen DS9 Teaser

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...