Video: Chris Harris test de Porsche Boxster S


Glooiende Zuid-Franse wegen, de nieuwe Porsche Boxster S en Chris Harris. Een uitstekende combinatie!

De nieuwe Porsche Boxster werd lager, breder en een stuk strakker. We kunnen ook gewoon zeggen dat de instapper van het Porsche-gamma een stuk mannelijker werd en dat is meteen wat Chris Harris wil nagaan. Dat hij nogal Porsche-minded is zal ook de man zelf niet ontkennen, maar zijn lofzang louter subjectief bestempelen, dat lijkt ons een stap te ver. De Nürburgring-tijd van 7 min 58 seconden liegt er immers niet om, de Boxster S moet een uitstekende wagen zijn. Hieronder 11 minuten en 41 seconden beeldmateriaal voor Porsche-fanatici die er maar niet genoeg van kunnen krijgen.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Chris Harris test de Porsche Boxster S"

  1. Wolf 15-03-2012 om 19:16

    Waarschijnlijk heeft hij gelijk en is de 911 eigenlijk niet beter maar ik blijf de Boxter gewoon lelijk vinden. Doe mij toch maar de 911. Blijft ook beter zijn waarde behouden, denk ik

Reageer

Reactie aan het plaatsen...