Preview: Ford Focus 2018

Ford Focus
De nieuwe Ford Focus zou naar verluidt een dikke 200 kg verliezen.

We zijn er uiterst vroeg bij, maar kunnen nooit vroeg genoeg zijn. Hoewel de volgende Ford Focus pas zijn opwachting doet in 2018, ontspruiten nu reeds de eerste details. Het Britse Auto Express kon vernemen dat Ford volop bezig is met het vinden van manieren om de middenklasser op een dieet te laten gaan.

Als Ford immers over haar hele gamma een gemiddelde CO2-uitstoot wil bereiken van 95 g/km, het doel vooropgesteld door de EU tegen 2020, moet de volgende Focus maar liefst 200 kg verliezen. Het leeggewicht zou daarmee neerkomen op 1.100 kg. En hoewel we gisteren nog meldden dat de Focus RS on hold werd gezet, kan dit in een later stadium ook zijn prestaties alleen maar ten goede komen. (Via:Auto Express)

Ford Focus

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...