Jaguar heeft nieuw logo


Jaguar moderniseerde onlangs haar gehele wagenpark, ook het logo kreeg in één ruk een facelift mee.

Jaguar heeft vorig jaar haar gehele gamma een facelift gegeven. De Jaguar XF kreeg onder meer nieuwe koplampen en een nieuwe motor in het vooronder, de Jaguar XJ werd dan weer wat subtieler opgefrist. Ook de Jaguar XK moest eraan geloven, die kreeg strakkere koplampen mee waardoor hij er iets sportiever uit is gaan zien.

En dan was het volgens Jaguar duidelijk de beurt aan het logo om een opfristbeurt te krijgen. Niet alleen de Jaguar zelf werd aangepast, ook het lettertype kreeg een hedendaagser tintje. Het logo krijgt een metaalkleur, maar blijft qua vorm grotendeels gelijk aan het vorige logo. Binnenkort is het logo op ongeveer alle communicatie van het Brits-Indiase merk terug te vinden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...