Impressie: BMW 4-Reeks Coupe en Cabrio

BMW 4-Reeks 2012
BMW zal de opvolger van de 3-Reeks Coupé naar alle waarschijnlijkheid 4-Reeks gaan noemen. We blikken alvast vooruit!

Eerder toonden we al een impressiefoto van de BMW 4-Reeks Gran Coupé die ook eventueel op de markt zou gaan komen en konden jullie ook al spyshots zien van de nieuwe BMW 4-Reeks. De codenamen die BMW zelf aan deze nieuwe modellen geeft zijn F32 en F33, respectievelijk voor de Coupé en de Cabrio. De bedoeling van BMW is om directe concurrent Audi de loef af te steken. De Audi A5 is namelijk uitgegroeid tot een succesmodel, dat kan BMW niet zomaar laten gebeuren.

Naar alle waarschijnlijkheid wordt de wagen tegen het einde van dit jaar gelanceerd in Parijs. Onder de motorkap verwachten we onder meer een 2.0 liter grote benzinemotor met 240 pk en een zes-in-lijn met 306 pk. Op termijn komt er naar alle waarschijnlijk een M-variant, die direct de krachtigste motor van het gamma zal krijgen. (via WCF)

Lees hier onze rijtest met de BMW 3-Reeks Cabrio.

BMW 4-Reeks 2012

BMW 4-Reeks 2012

Deel dit bericht:

1 reactie op "Impressie: BMW 4-Reeks Coupé en Cabrio"

  1. claeys 15-03-2012 om 18:56

    Met al die ‘waarschijnlijkheden’ in de tekst, is da kans dus groot. Ik hoop er echt op.
    De cabrio lijkt echt zeer goed op de 6 cabrio. De lijnen en lichten…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...