MINI Paceman wordt MINI Countryman Coupe

MINI Countryman Coupe
Wanneer de MINI Paceman in productie gaat zal deze als MINI Countryman Coupé op de markt worden gezet.

MINI werkt naarstig verder aan modeluitbreiding, zo zal de MINI Paceman Concept binnenkort als MINI Countryman Coupé op de markt worden gezet. De klassieke betekenis van het woord Coupé lijkt het merk weliswaar vergeten te zijn, de Paceman is namelijk een echte Crossover. Enkel het feit dat hij maar twee deuren krijgt doet denken aan een Coupé. De Countryman Coupé zal een hele reeks componenten delen met de standaard Countryman. Zo zal de hele voorkant gedeeld worden, terwijl ook het motorpalet wordt overgenomen.

Volgens de laatste bronnen zouden we de driedeurs Countryman vanaf 2013 bij de dealers terugvinden, de première zou vermoedelijk reeds voor het autosalon van Parijs zijn later dit jaar. We zijn alvast benieuwd.

MINI Paceman Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...