Preview: Audi A3 Cabrio

Audi A3 Cabrio
De kritiek dat alle wagens van Audi op elkaar lijken is niet bepaald onterecht. Maar het laat ons wel toe accuraat te voorspellen hoe de nieuwe Audi A3 Cabrio eruit zal gaan zien.

Aangezien alle Audi’s meer en meer op elkaar beginnen te lijken, is het voor tekenaars van impressiefoto’s gemakkelijk geworden om te gissen hoe nieuwe modellen van Audi eruit zullen gaan zien. Theophilus Chin tekende de nieuwe Audi A3 Cabrio op basis van de snuit van de nieuwe Audi A3 en de cabrio van de vorige generatie.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de Audi A3 Cabrio zijn stoffen dak behouden. De A3 Cabrio staat inmiddels ook al gekend om zijn bogen aan de achterkant die de inzittenden moeten beschermen wanneer de wagen op z’n kop zou gaan liggen. Waarschijnlijk blijven die ook behouden, geen slecht idee, want die dingen zien er schitterend uit.

Of Audi origineel uit de hoek zal komen op gebied van motoren? Allicht niet, we verwachten dat de instapmotor 105 pk krijgt uit een 1.2 liter grote benzinemotor. Wie dieselt krijgt een instapmotor met evenveel vermogen, al is er 1.6 liter cilinderruimte nodig om dat vermogen te genereren. De 2.0 TFSI is de topmotor, die levert maar liefst 200 pk!

Deel dit bericht:

1 reactie op "Preview: Audi A3 Cabrio"

  1. TDB 13-03-2012 om 17:41

    Een Audi voorspellen is dan nog het makkelijkste van alle merken… Audi heeft zeker zelf een render-machine in plaats van een designteam.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...