Teaser: Hyundai ix45

Hyundai ix45 / Santa Fe 2013
Hyundai heeft op Twitter de eerste officiële beelden vrijgegeven van de nieuwe Santa Fe.

Eigenlijk zagen we de nieuwe Santa Fe, die in Europa trouwens de ix45 gaat heten, reeds eind januari volledig naakt op gelekte foto’s. Op officiële beelden was het echter wachten tot nu. De nieuwe Santa Fe komt naar de New York Auto Show en Hyundai USA vond de tijd rijp om enkele teasers op Twitter te gooien. De Santa Fe was ondertussen immers het lelijke eendje in de familie geworden, maar de facelift zorgt ervoor dat de wagen weer naadloos aansluit bij de rest van het gamma.

Vooraan valt vooral de hexagonale grille op samen met de fijnere lichtblokken en natuurlijk de LED-strips. De zijkant oogt bovendien lekker Fluidic Sculpture vloeiend, al evolueerde de designtaal ondertussen tot Storm Edge. Op een officiële foto van de achterkant blijft het nog even wachten. Ook de officiële motorisaties bleven nog achterwege.

Hyundai ix45 / Santa Fe 2013

Deel dit bericht:

1 reactie op "Teaser: Hyundai ix45"

  1. Wolf 12-03-2012 om 18:49

    Mooie mix tussen bestaand en nieuw. Ben benieuwd naar de motoren.En of hij nog een beetje betaalbaar is. Is in Nederland met 4 wheel drive en automaat een fix stuk duurder geworden.Helaas.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...