Porsche 911 Hybrid is altijd mogelijk

Porsche 911 Hybrid
Porsche zegt klaar te zijn voor een hybride 911, al staan ze niet te springen om die meteen te bouwen.

Porsche experimenteert reeds enige tijd met hybride technologieën op de 911 in langeafstandsraces, maar lanceerde tot nu toe niets van die technologie in productiewagens. Toch zou Porsche naar eigen zeggen klaar zijn voor de productie van een hybride 911. Matthias Müller nam de woorden in de mond tijdens een zeker interview met Motor Authority. De Duitse sportwagenfabrikant zou de wagen echter enkel bouwen indien de overheid of omstandigheden haar daartoe dwingen. Tot dan krijgt de 911 zoals we gewoon zijn een krachtige flat-six zonder elektro-hulplijn.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Porsche 911 Hybrid is altijd mogelijk"

  1. Wolf 11-03-2012 om 16:32

    Bravo Porsche. Ze hebben groot gelijk. Ik geloof trouwens dat een moderne turbodiesel nog altijd zuiniger is dan een loodzware hybride.
    Het produceren en het slopen van zo’n accupakket is een heel milieu onvriendelijk gebeuren.
    Porsche is geloof ik wel de zuinigste supercarbouwer en laten hun oren niet hangen naar de milieuterroristen die terwijl ze keurig een Prius hebben wel een vliegreis naar Tibet boeken om daar ecologisch te gaan wandelen…….

Reageer

Reactie aan het plaatsen...