Autosalon Geneve 2012: Hyundai i30 Wagon

Geneve Hyundai i30 Wagon
Dit is de nieuwste telg in de i30-familie: de i30 Wagon.

Hyundai heeft in Genève de i30 Wagon voorgesteld aan het publiek, een model dat de slagkracht van Hyundai in het C-segment moet vergroten. Zo nam de koetswerklengte toe tot 4,48 meter, 18,5 centimeter meer dan de hatchback. Dat vertaalt zich uiteraard in meer ruimte binnenin, standaard kan zo’n 528 liter bagageruimte mee. Wie de achterbank neerklapt kan in totaal 1.642 liter meezeulen. Het design sluit uiteraard verder aan bij wat het merk met de i30 Hatchback heeft gestart. De ontwikkeling en het ontwerp werd in het Duitse Rüsselsheim uitgevoerd.

Onder de motorkap zal de i30 Wagon net als de vijfdeurs aangeboden worden met benzine- en dieselmotoren die tussen de 90 en 135 pk produceren. Het ecologische Blue Drive-pakket zou daarbij standaard worden meegeleverd in de Belux, goed voor ecologische prestaties op het hoogste niveau. Ook de voor Hyundai kenmerkende standaard 5 jaar garantie blijft trouw op post.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...