Autosalon Geneve 2012: Peugeot 208 XY

Peugeot 208 XY Geneve 2012
Peugeot toont de 208 XY Concept in Genève. De meest luxueuze versie van de 208.

Peugeot experimenteert wat met de Peugeot 208 en toont ons in Genève niet alleen de Peugeot 208 XY Concept die vooral luxe moet uitstralen, we vinden ook het spannende Peugeot 208 GTi Concept terug. De Peugeot 208 XY is binnenin schitterend afgewerkt. Hij krijgt onder meer paarse elementen en schitterende lederen stoelen met speciale accenten.

Aan de buitenkant krijgt de 208 XY Concept een luxueuze aankleding dankzij zijn Pulsion lak die van kleur verandert afhankelijk van de lichtinval. De 18” velgen stralen luxe uit, wat versterkt wordt door de chromen afwerking. Onder de motorkap ligt een 1.6 liter e-HDi-motor met 115 pk, misschien iets minder spannend dan de rest van de wagen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...