Autosalon Geneve 2012: Opel Mokka

Opel Mokka Geneve
Opel wil met de Mokka zijn graantje meepikken van de snelgroeiende Europese SUV-markt.

De Opel Mokka is een extra compacte SUV, maar biedt ondanks zijn afmetingen wel plaats voor vijf personen. Die zullen volgens Opel kunnen genieten van een comfortabel hoge zitpositie en krijgen zicht op een mooi afgewerkt interieur dat lijkt weggeplukt van de Opel Astra. Ook voor het exterieurdesign grijpt Opel terug naar zijn oude waarden, we herkennen duidelijk designkenmerken van de Meriva en de Corsa, de Mokka ligt dus volledig in lijn met de verwachtingen. Onder de motorkap kan er gekozen worden tussen drie motoren, instappen kan met een 1.6-liter grote benzinemotor met 115 pk, daarnaast is er plaats voor een 1.4 Turbo met 140 pk of een 1.7 CDTI diesel met 130 pk. Alle handmatig geschakelde versies krijgen daarenboven een Start/Stop-systeem aangemeten, om zo het verbruik te helpen drukken.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...