Autosalon Geneve 2012: Citroen DS4 Racing Concept

Citroen DS4 Racing Geneve
Het DS4 Racing Concept maakt duidelijk dat Citroën met een krachtige versie van de DS4 komt. We like!

Onder de motorkap ligt een 1.6 liter grote benzinemotor waar de ingenieurs van Citroën maar liefst 256 pk uit puren! De CO2-uitstoot blijft beperkt tot 155 gram per km, wat uitzonderlijk laag is. Definitieve prestatiecijfers krijgen we jammer genoeg niet, maar het spreekt voor zich dat 256 paarden gelijk staan aan een hele hoop rijplezier.

De DS4 Racing staat 35 mm dichter tegen de grond dan een standaard DS4 en krijgt naast 19″ velgen ook een sportievere ophanging en een geavanceerd remsysteem. In de DS3 Racing konden de ophanging en de remmen ons alleszins plezieren. Nu maar hopen dat de voortrein van de DS4 om weet te springen met het geweld dat erop los gelaten wordt, want daar liet de DS3 Racing een steek vallen. Naast onderhuidse aanpassingen springt de DS4 Racing in het oog door zijn verschillende koolstofvezel accenten en zijn matte kleur.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...