Autosalon Geneve 2012: Citroen DS3 Racing by Loeb

Citroen DS3 Racing Loeb
Citroën heeft de DS3 Racing in een speciaal jasje gestoken ter ere van Sebastian Loeb’s prestaties in het WRC.

Er zullen 200 exemplaren van deze matzwarte sprintbom met rode accenten gebouwd worden en elk van die exemplaren krijgt de handtekening van Sebastian Loeb himself. Aan de binnenkant vinden we een rood genummerd inlegplaatje terug, het dashboard kleurt voor de gelegenheid ook in het knalrood.

Onderhuids is Citroën behoorlijk lui geweest, de DS3 Racing by Loeb verschilt namelijk niet qua techniek van de standaard DS3 Racing. Al blijft er natuurlijk voldoende rijplezier over zonder extra vermogen. Met 207 pk en 275 Nm sprint deze DS3 Racing nog steeds in 6,5 seconden naar 100 km/u.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...